TOPTUL

Toptul - Profesionalni ručni alat

TOPTUL® profesionalni ručni alat proizvodi se više od 30 godina. TOPTUL alat proizveden je od čelika vrhunskog kvaliteta, krasi ga vrhunski dizajn i ergonomija. Namenjen je za profesionalnu i industrijsku upotrebu.

Međunarodni zahtevi, propisani ANSI i DIN normama, dostignuti su i premašeni do čak dvostrukih vrednosti. TOPTUL alati su proizvedeni od vrhunskih legura Cr-V, Cr-Mo, Cr-V+S2 i legure ekspertskog kvaliteta SiNiCrMo+V.

Glavni koncept TOPTUL® Kontrole Kvaliteta insistira na dva glavna principa u Kontroli Kvaliteta:

1. Potvrda kvaliteta kroz praktičan rad- Konstantno potvrđivanje kvaliteta proizvoda testiranjem u realnim uslovima rada
2. Multi- segmentna laboratorijska testiranja pre puštanja u masovnu proizvodnju- Potvrda ispravnosti procedura i uređaja, stabilnosti kvaliteta, standarda provere proizvodnih procesa kroz procese projektovanja i razvoja i probne proizvodnje.

TOPTUL® profesionalni alati

TOPTUL® sektor za Kontrolu Kvaliteta i Inženjeri za projektovanje i razvoj konstantno poboljšavaju procedure testiranja i kontrole kvaliteta koje se zasnivaju na pozitivnim ili negativnim povratnim informacijama od krajnjih korisnika. Inovativne procedure "Kružna inspekcija Sistema Kontrole Kvaliteta" i "Integrisani sistemi proizvodnje i Sistema Kontrole Kvaliteta" su nametnuli stroge standarde kvaliteta proizvoda koji nose oznaku brenda TOPTUL®. Ovi koncepti kontrole kvaliteta su usađeni u svakog člana organizacije. Rukovodstvo ne promoviše samo koncept " Kompletnog Sistema Menadžmenta" već veruje da je "Praktičan rad koristan za otkrivanje neispravnosti i pouzdanih rešenja".
Na osnovu povratnih informacija, interni sektor Projektovanja i Razvoja kontinuirano kontroliše originalne projekte proizvoda i sprovodi izmene kao i poboljšanja tehnologije u cilju poboljšavanja praktičnosti i stabilnosti kvaliteta proizvoda. Danas, svi TOPTUL® profesionalni alati se proizvode u TOPTUL® lancu sistema koji se zasniva na TOPTUL® zahtevima Projektovanja i Kvaliteta prema ISO 9001:2000 Sistemu Menadžmenta Kvalitetom.

TOPTUL® jednako je profesionalni alat.

Kolica sa alatom - Master set
Kolica sa alatom - Master set
Kutija sa alatom - Master set
Setovi alata za kolica
VDE alat 1000v
Stalak sa odvijacima
Garnitura nasadnih kljuceva
Odvijaci izvijaci srafcigeri
Nasadni kljucevi gedore
Profesionalni alat kljucevi
Gedore krckalica
Pneumatski alat

Sedište Kompanije Inđija

Cara Dušana 17, 22320 Inđija
Tel: +381(0)22 551 616   
Fax: +381(0)22 551 292
Email: office@komercprogres.com

 
 

Predstavništvo Beograd

Karađorđeva broj 61, 11000 Beograd
Tel: +381(0)11 263 0266
Mob: +381(0)63 659 800